Stuttgart | Air Prishtina
Stuttgart
Gjermani
Stuttgart
Gjermani
Stuttgart. Shoping në mes të atraksioneve

Përjetime të ndryshme shopingu, vizita dhe aventura kulinarike – ky është propozimi ynë gjatë qëndrimit tuaj në Stuttgart. Zbuloni modën, dhurata të jashtëzakonshme, birrë krudo dhe ushqime të shijshme regjionale në Temporary Concept Mall Fluxus me 16 dyqanet e saj Pop-up. Ecni në lagjën e fasulës nëpër dyqanet e antikuiteteve dhe atelieve të artistëve, para se të ndaleni në njërën nga kafenetë e rehatshme apo në ndonje vinotekë. Derisa ecni në Königsstraße, do të rastisni atraksione të rëndësishme, siq është Schlossplatz, Königsbau ose Muzeu i Arteve. Gjithashtu edhe Milaneo me arkitekturën e saj të gjërë, ndriqimin e bukur dhe ambientit mediteran nuk është vetëm një qendër tregtare, por falë kafeneve dhe restauranteve të shumta, është një vendtakim qendror në mes të qytetit për ta permbyllur ditën. 

 

Weather today