Düsseldorf | Air Prishtina
Düsseldorf
Gjermani
Düsseldorf
Gjermani
Düsseldorf. Arkitektura nga baroku deri te modernja

Në Düsseldorf në Königsallee, kjo për ju është e zakontë? Si thoni për një program të arkitekturës? Shtëpitë e Barokut nga Shekulli i 17-të dhe 18-të sigurisht që nuk janë gjëja e parë që ju bie në mend si vizitor i Düsseldorf-it. Por kjo është pikërisht ajo që ju pret përreth qendrës se sheshit pitoresk, në pjesën veriore të Keisersweth-it. Një monumenti mbresëlënës të stilit arkitektonik Rokoko mund ta gjeni në jug të Düsseldorf-it: Kalanë dhe Parkun “Benrath” të cilat jane të ruajtura tërësisht. Si thoni për një vizitë në Muzeun më unik të kopshtarisë Evropiane në mbarë botën? Më në fund arkitektura moderne ju pret në portën e Medias. Milja artitekturale e rezultuar në 20 vitet e fundit, është një ndër adresat e para për njohësit e arkitekturës nga e tërë bota.

 

Weather today