Geneve | Air Prishtina
Geneve
Zvicër
Geneve
Zvicër
Geneve. Arti tradicional i orëtarëve

Në Gjenevë, qytetin më të madh në Zvicrën franceze, sillet gjithqka në drejtim të orës. A e keni ditur se edhe “Jet d`Eau” njëri nga simbolet e qytetit mbanë këtë emër falë arëtarëve të Gjenevës. Zhytuni në botën e artit të orëtarëve dhe mahnituni më një vizitë në muzeun „Patek Phillippe“ në „Geneva Watch Tour“ ose tek “Alpina dhe Frederique Constant“ ku mund të shihni aftësitë e orëtarëve Zvicran. Kurse në bregun e liqenit “Bains de Paquis” jo vetëm që mund të relaksoheni gjatë gjithë vitit por ta zbuloni edhe orën e luleve, e cila përbëhet nga 6.500 lloje të luleve. Po ashtu, përtej artit të orëtarëve, qyteti multikulturor në liqenin e Gjenevës ka shumë atraksione për ju, si për shembull, Muzeu Olimpik, “Cite du Temps” ose “Globe de la Science et I`Innovation, ku shkenca mund të përjetohet nga të gjithë.

 

Weather today