Kontakti | Air Prishtina
Na kontakto
Kontakti
24h Contact Center
24h Contact Center

Rezervoni fluturimin tuaj shpejtë dhe lehtë me telefon në qdo kohë. 
Contact Center është gjithmonë në dispozicionin tuaj. 

Zvicër
Gjermani
Düsseldorf
Stuttgart
München
Kosovë dhe Maqedoni
Prishtinë
Shkupi
Shtete tjera
Discover
Discover

0800 300 1 666
Hotline pa pages
ë (CH, D, A)

N
ë dispozicion:

E hënë - E premte prej 09:00 deri 17:00
E shtunë prej 09:00 deri 15:00

 

Forma për kontakt
Forma për kontakt

Plotësoni formën dhe dergone tek ne. Të gjitha fushat e markuara me (*) janë të detyrueshme.

Ne do ju kontaktojme sa më shpejtë që të jetë e mundur. Faleminderit për durimin tuaj. 

Na ndiqni në Facebook
Na ndiqni në Facebook

Ndiq lajmet me te reja dhe meso me teper rreth ofertave tona. 

Lokacioni ynë
Zvicër
Zürich
Air Prishtina AG
Löwenstrasse 16
CH - 8001 Zürich