AIr Prishtina - Fluturime direkte nga Evropa per ne Kosove dhe Maqedoni
whatsapp
Tung! Si bëhet online check-in me ju?
Tung Valon, 23 orë para nisjes do t`merrni një e-mail, ftesë për online check-in.
A mund të bëni online check-in për mua?
Patjetër. Shumë thjeshtë, zgjedh opsionin "Check-in automatik" gjatë procesit të rezervimit. Ne do të kujdesemi për pjesën tjetër. Boarding karta do t'ju dërgohet me e-mail.
Super. Faleminderit për ndihmën e shpejtë.
Asistenti juaj personal!

 

  • Komunikim personal në kohë reale
  • Oferta individuale
  • Ndihmë gjatë rezervimit
  • Në dispozicionin tuaj gjatë tërë kohës!

Ju mund te abonoheni për këtë Shërbim, duke dërguar fjalën "Start" si Mesazh në WhatsApp në Numrin +41 79 899 02 82 ose duke klikuar në Linkun e mëposhtëm. 

Çlajmërimi bëhet duke dërguar Mesazhin "Stop".

 

 

Destinacionet që ia vlenë të vizitohen
Prishtinë
Prishtinë
Shkup
Shkup
Ohër
Ohër
Zürich
Zürich
Basel
Basel
Geneve
Geneve
Verona
Verona
Düsseldorf
Düsseldorf
Stuttgart
Stuttgart
München
München
Hamburg
Hamburg
Hannover
Hannover
Tirana
Tirana
Kulturë dhe udhëtim
Newsletter
Regjistrohu në Newsletter për të pranuar ofertat ekskluzive dhe risitë tona.