| Air Prishtina
Vera 2019


Periudha e udhetimit: 21.01.2019 - 21.10.2019
Kodi i Kuponit: SOMMER2019

Kushtet e rezervimit: 

 10% zbritje nga cmimi i fluturimit (pa llogaritur taksat dhe tatimet tjera)
 Periudha e rezervimit: deri me 23.01.2019 ne ora 11:00
 Vlene vetem per bilete vajtje-ardhje
 Sasia e uleseve eshte e kufizuar per cdo fluturim
 Ne varesi te disponueshmerise

Vlene vetem per rezervimet online*

*vetem tek ne rezervimi online eshte i mundur edhe pa kredikartele. Gjate rezervimit zgjedh metoden e pageses bob pay (ne Zvicer: k-kiosk, avec apo Press & Books) ose Barzahlen.de (ne Gjermani: DM, ReWe, Penny etj.) dhe paguaje bileten tende ne piken me te afert me para ne dore. 

Edhe me lehte: rezervo bileten me fature (permes bob easy vetem per klientet tane ne Zvicer).

Na ndiqni ne Facebook per t'u njoftuar prej te pareve rreth ofertave tona aktuale!

Rezervo tani!