Zgjedhja e ulëses | Air Prishtina
Zgjedhja e ulëses

Përzgjedhni ulësen dhe udhëtoni komod.

Zgjedhni vendin ku ju dëshironi te uleni: një vend të zakonshëm ose një vend XL me hapësirë shtesë për këmbë.

Çmimet ndryshojnë varësisht nga numri i ulëses së përzgjedhur. Për arsye operative ose sigurie, jo të gjitha ulëset janë të disponueshme për rezervim vendi. Rezervimet e bëra një herë nuk mund të ndryshohen falas.

Ju mund të rezervoni online vendin tuaj të dëshiruar duke filluar nga 2 EUR ose 2 CHF, gjatë prenotimit të fluturimit apo më vonë përmes "Rezervimet e mia" (më së voni 48 orë para nisjes së fluturimit).

Rezervimet e mia