Twint | Air Prishtina
Twint

TWINT është një zgjidhje e thjeshtë dhe e shpejtë për pagesë. Me TWINT, nuk do t`ju duhet të shënoni detajet e komplikuara të kreditkartelës. Ju paguani me Smartphone, brenda pak sekondash, duke përdorur kodin QR.

Si funksionon saktësisht? Thjesht, zgjidhni TWINT si metodë pagese, skanoni kodin QR dhe konfirmoni pagesën. Shpejt, lehtë dhe sigurt!

TWINT AG është ndëmarrje e PostFinance.