Kreditkartela | Air Prishtina
Kreditkartela

Tek ne ju mund të paguani komod dhe sigurt me kreditkartelën tuaj.

Ne pranojmë kreditkartelat Master Card, Visa dhe Postfinance.

Të dhënat e kreditkartelës suaj transferohen në mënyrë të koduar duke përdorur metoden SSL. Duke përdorur këtë standard të lart të sigurisë, rezervimi juaj me kreditkartelë është i sigurt.