Pagesat me para në dorë | Air Prishtina
Pagesat me para në dorë

Rezervimi online edhe pa kreditkartelë.
Fleksibël pothuajse në çdo kohë.

Vetëm tek ne mund të rezervoni online fluturimin tuaj dhe ta përzgjedhni metodën fleksibile për pagesë, bob pay ose Barzahlen.de.

Pagesat me para në dorë mund të realizohen edhe në Kosovë përmes partnerit tonë Capital-Ria, por vetëm në rastet kur rezervimi bëhet direkt nga shërbimi jonë Contact Center.

Në vazhdim të procesit të rezervimit ju do të pranoni QR-Code apo SMS-Code, me të cilin në pikën më të afërt të mundshme paguani biletën tuaj me para në dorë.
Më thjesht nuk ka!

 
në të gjitha k-kiosk, avec dhe Press & Books
Store Finder

  
në të gjitha DM, ReWe, Penny etj.
Store Finder

  
në të gjitha pikat Capital Ria