Check-in online | Air Prishtina
Check-in online

Evitoni rradhët në aeroport. Me Check-in online, nga 23 orë deri 4 orë para nisjes së fluturimit, mund të kryeni Check-in rehatshëm nga shtëpia, të zgjidhni ulësen e preferuar si dhe të shtypni boardkarten tuaj.

Për pasagjerët që kanë me vete kafshë, fëmijët që udhëtojnë vetëm ose pasagjerët që kanë nevojë për kujdes të veçantë, Check-in online nuk është i mundur.
Ata duhet të kryejnë këtë procedurë në sportelet për Check-in.

Edhe nëse keni kryer Check-in online, bagazhin mund ta dorëzoni në sportel.
Thjesht përdorni sportelet e veçanta për lëshim të bagazheve (Baggage drop-off) ose sportelet për Check-in në aeroport.

Check-in online aktualisht nuk është i mundur kur nisja e fluturimit bëhet nga këto aeroporte: Prishtina, Shkupi, Ohri dhe Podgorica.