Online Check-in | Air Prishtina
Na kontakto
Online Check-in
Online Check-in. Kurseni kohën tuaj nga pritjet në aeroport

Me Online Check-in, në disa kompani ajrore, ju mund të bëni check-in për fluturimin tuaj rehatshëm nga shtëpia, dhe njëkohësisht të shtypni bordkartën tuaj.

>Online Check-in