PayPal | Air Prishtina
PayPal

Për rezervimin tuaj online ne ju ofrojmë një shërbim edhe më të mire: për ju është në dispozicion metoda e pagesës Pay Pal. Që ta realizoni këtë, ju duhet të keni një llogari të hapur në Pay Pal.

Pay Pal është një metodë pagese falas, e cila ju garanton pagesë të sigurt.

Për të paguar kyçuni në Pay Pal dhe konfirmoni pagesën.

Ndërlidhja bankare ose numrat e kreditkartelës suaj janë të ruajtura në llogarinë tuaj në Pay Pal, dhe gjatë realizimit të pagesës të dhënat përsonale nuk transferohen.