Pre-order duty free | Air Prishtina
Pre-order duty free

Me Duty Free Preorder, ju keni mundësinë të porosisni me lehtësi një përzgjedhje të madhe produktesh përpara fluturimit tuaj nga Zurich - gjatë gjithë kohës, deri në 48 orë para fluturimit. Thjesht zgjidhni atë që dëshironi të keni: lloj-llojshmëri të produkteve nga parfumet, kozmetika, aksesorët, e deri tek produktet të duhanit. Tani ato janë në dispozicionin tuaj dhe mund të porositen përmes preorder.chair.ch. Produktet e zgjedhura do t'ju sillen në bordin e aeroplanit direkt tek ulësja juaj.