| Air Prishtina
time to discover - udhëtime turistike private nga specialistët!

Dëshironi ta eksploroni Kosovën së bashku me familjen, apo të shoqëruar nga miqtë tuaj të njiheni me pamjet më të bukura të Maqedonisë Veriore? Nën emërtimin "time to discover", Air Prishtina ofron udhëtime turistike private të zgjedhura në të dy vendet - duke përfshirë fluturimin, akomodim të klasës së lartë dhe program të larmishëm ekskursionesh.

Programet e udhëtimit përpilohen nga punonjësit e Air Prishtina enkas për ju, individualisht dhe me porosi. Ju gjithashtu keni mundësinë që programin e udhëtimit tuaj ta përshtatni sipas dëshirave tuaja. Thjeshtë, na tregoni itinerarin tuaj të preferuar, kohëzgjatjen dhe preferencat e tjera: ne do t'ju ofrojmë programin e udhëtimit të bërë sipas kërkesave tuaja.

Andaj, ju ftojmë që me ne, në mënyrë të thjeshtë dhe të këndshme, të njiheni me Kosovën dhe Maqedoninë Veriore.

time to discover – udhëtime ditore dhe aktivitete

Një ditë e mbushur me aktivitetet më të mira? Bëni një turne në qytet, vizitoni një pikë kulminante arkitektonike, mahnituni nga një spektakël natyror, pushoni duke shijuar ushqimin tipik vendor apo vendosni për kulturën dhe vizitoni një muze mbresëlënës. Ka shumë për t'u përjetuar!