Sharm El Sheikh | Air Prishtina
Sharm El Sheikh
Egjipt
Sharm El Sheikh
Egjipt
Sharm El Sheikh - gjiri i sheikut

Qyteti egjiptian ndodhet në Gadishullin Sinai midis shkretëtirës dhe Detit të Kuq. Fillimisht një fshat i vogël peshkimi 'me vetëm 100 banorë në fillim të viteve 1980' qyteti është zhvilluar në një vend për pushime relaksuese me plazhet e saja.

Një vendpushim që ka shumë për të ofruar përmes bregdetit magjepsës me shkëmbinj dhe korale nënujore shumëngjyrëshe dhe me një larmi peshqish ekzotikë. Me një përzierje të kulturës aventureske dhe përmes natyrës mbresëlënëse, vizitorët mund ta shijojne bukurinë së Sharm el-Sheikut.

 

Weather today