Mallorca | Air Prishtina
Mallorca
Spanjë
Mallorca
Spanjë
Majorka - perla e Mesdheut

Palma de Mallorca është kryeqyteti i ishullit mesdhetar spanjoll - Mallorca-s dhe selia e qeverisë së Ishujve Balearik. Me rreth gjysmë milioni banorë, është qendra e furnizimit të Ishujve Balearik me portin, aeroportin më të madh dhe infrastrukturën e shkëlqyeshme. Me kryeqytet Palma-n, pamjet interesante të presin në çdo cep.
Përveç kësaj, vendasit e modës dhe dyqanet e bukura deri në orët e mëngjesit pushtojnë çdo udhëtar.

Paqja dhe qetësia fton në brendësinë idilike të ishullit mesdhetar të shijojë natyrën e egër-romantike ose një prej gjireve të panumërta të librit të larjes së librave me figura.

Paqja dhe qetësia fton në brendësinë idilike të ishullit Mesdhe për të shijuar natyrën e egër-romantike ose të shijoni leximin e ndonjë libri në një nga plazhet magjepsëse dhe të qeta..

 

Weather today