Olbia | Air Prishtina
Olbia
Itali
Olbia
Itali
Olbia - porta hyrëse për në Sardenjë

Olbia është një qytet bregdetar në verilindje të ishullit italian të Sardenjës. Ndodhet në jug të bregdetit të famshëm "Costa Smeralda" dhe është qyteti i katërt më i madh në Sardenjë me 61,000 banorë.

Qyteti i Olbia hap portën për në plazhet e shkëlqyera të bardha dhe detin bruz të shndritshëm.

Dikur një fshat i vogël 'komod' i peshkimit, qyteti është zhvilluar me kalimin e kohës në një port trageti të zënë me një aeroport ndërkombëtar. Sot ajo magjeps me atmosferën e saj miqësore dhe historinë e gjatë të shoqëruar me plazhe që të lëjnë pa frymë e 'të cilat mund të gjenden në të gjithë Sardenjën: ishulli i ëndrrave perfekte.

 

Weather today