Marsa Alam | Air Prishtina
Marsa Alam
Egjipt
Marsa Alam
Egjipt
Marsa Alam - perla ende e pazbuluar

Marsa Alam është një qytet i vogël në Detin e Kuq në jug të Egjiptit. Për shkak të vendndodhjes së tij në një nga pjesët më të bukura të bregdetit të Detit të Kuq, Marsa Alam ofron kushtet më të mira për relaksim dhe aventurë.

E rrethuar nga ish-fshatrat Beduinë dhe të peshkimit me plazhe te gjata me kilometra, me rërë, shkëmbinj koralorë nënujorë shumëngjyrësh të cilat ju ftojnë të zhyteni, të eksploroni apo vetëm ta shijoni.

Reafi Sha'ab Samadai 'i quajtur gjithashtu Shtëpia e Delfinit' është ndoshta tërheqja më e madhe e Marsa Alam. Aktualisht, tetë specie të ndryshme të delfinëve jetojnë këtu së bashku me breshkat e detit, të cilat shpesh shihen në ujë dhe janë shumë miqësore me njerëzit.

 

Weather today