Larnaca | Air Prishtina
Larnaca
Qipro
Larnaca
Qipro
Larnaca - Ishulli i larmishëm

Qiproja është një ishull në Detin Mesdhe. Ishulli i tretë më i madh mesdhetar pas Siçilisë dhe Sardenjës. Gjeografikisht, ishulli me afërsisht 1'2 milion banorë i përket Azisë, por politikisht dhe kulturalisht llogaritet në Evropë.

Për shkak të vendndodhjes strategjike, shumë popuj dhe kultura të ndryshme janë vendosur në Qipro gjatë mijëvjeçarëve.

Kështu, u krijuan pamje nga epoka të ndryshme.

Ishulli gjithashtu ka një florë veçanërisht të pasur, e cila ju fton të eksploroni shtigje të bukura alpine. Klima e butë me diell ofron kushte perfekte për një pushim relaksues gjatë gjithë vitit.

 

Weather today