Kos | Air Prishtina
Kos
Greqi
Kos
Greqi
Kos - E vogel por e bukur

Kos është një ishull në Detin Egje që i përket arkipelagut Dodekanez në Greqi. Me rreth 33,000 banorë, ndodhet në brigjet e Azisë së Vogël 'vetëm disa kilometra e ndajnë atë nga Bodrum në Turqi.

Ishulli i Kos është i gjatë vetëm 42 kilometra dhe jo më i gjerë se dhjetë kilometra.

Sidoqoftë, ju presin plazhet me kilometra të gjata e me rërë dhe natyra e burkut neper gjiret e veçuara.

Dëshmitarët e lashtë të kohës shoqërohen me jetën moderne: Pavarësisht nga madhësia e saj e menaxhueshme, Kos ofron pak nga gjithçka. Dhe përveç kësaj shumë prej një gjëje: përkatësisht njëqind për qind pushime relaksuese.

 

Weather today