Korfuz | Air Prishtina
Korfuz
Greqi
Korfuz
Greqi
Korfuz - i gjelbër

Ishulli i Korfuzit është i dyti më i madh në Ishujt Jon të Greqisë në Detin Mesdhe. Ndodhet në juglindje të "thembrës së çizmës" - Italisë dhe ndahet nga bregdeti i Shqipërisë në veri përmes ngushticës së Korfuzit.

Më i gjelbërti nga ishujt grekë, magjeps me peisazhin e tij përrallor, e cila rrethohet me një aure misterioze. Korfuzi është i veçantë: veçanërisht i gjelbër, 'veçanërisht i bukur', veçanërisht i larmishëm. Sepse Korfuzi është ndryshe. Traditat greke përmbushin ndikimet italiane, franceze e madje edhe ato britanike. Po ashtu, ju pret një ekskurzion i mahnitshëm për ta zbuluar bregdetin e Shqipërisë, e cila mund të jetë një nga aventurat e fundit për ta përjetuar gjatë qëndrimit tuaj ne Korfuz.

 

Weather today