Ibiza | Air Prishtina
Ibiza
Spanjë
Ibiza
Spanjë
Ibiza - jeta e natës takon natyrën

Ibiza - jeta e natës takon natyrën

Ibiza i përket Ishujve Balearik, 'një grup spanjoll ishujsh në Detin Mesdhe dhe ndodhet rreth 90 kilometra në lindje të territorit spanjoll.

Pothuajse gjysma e të gjithë zonës së Ibiza-s është nën mbrojtjen e natyrës. Gjiret ranore të prera thellë në shkëmbinj dhe një vijë bregdetare e gjatë rreth 210 kilometra e gjatë kombinon natyrën e mrekullueshme dhe pyjet e pasura me pisha. Ishulli gjithashtu ofron një atmosferë unike hipi për sa i përket modës dhe tregjeve të ndryshme. Jeta e festave është legjendare, ku ju presin një përzgjedhje e madhe e klubeve dhe lokaleve me DJ ndërkombëtarë.

Ky kombinim e bën Ibiza-n kaq autentike 'saqë arrin të kombinojë' jetën më të madhe të natës me natyrën dhe relaksin.

 

Weather today