Hurghada | Air Prishtina
Hurghada
Egjipt
Hurghada
Egjipt
Hurghada - Dielli dhe parajsa e sporteve ujore

Hurghada është vendpushimi më i madh bregdetar në Detin e Kuq. 195,000 banorët e Hurghada-s mbulojnë vijën bregdetare gati 40 km të gjatë në Egjipt.

Pa dyshim, bregdeti i Hurghada me shkëmbinjtë e tij koralorë për zhytje është atraksioni kryesor. Relaksuese është fakti se aty mund ti shihni peshqit shumëngjyrësh afër bregdetit kur jeni duke bërë plazhë. Jo vetëm adhuruesit e diellit dhe entuziastët e zhytjes, por edhe familjet do të gjejnë gjithçka që u nevojitet për një pushim të larmishëm dhe relaksues buzë detit. Gjatë gjithë vitit temperaturat e verës mbizotërojnë në Hurghada 'që e bën vendin një destinacion pushimesh gjatë gjithë vitit.

 

Weather today