Bejrut | Air Prishtina
Bejrut
Lebanon
Bejrut
Lebanon
Bejrut - Parisi i Lindjes së Mesme

Bejrut gjindet në detin Mesdhe dhe është kryeqyteti i Libanit. Me rreth 2'3 milion banorë, është qendra ekonomike dhe kulturore e vendit.

Bejrut është një vend i gjallë i kontrasteve dhe konsiderohet si një nga qytetet më kozmopolitane dhe tolerante në Lindjen e Mesme. Kultura dhe fe të panumërta jetojnë së bashku këtu.
Me hotele të dizajnit dhe restorante të klasit të parë, metropoli mund të konkurrojë lehtësisht me destinacione luksoze dhe me plot jetë, të tilla si Barcelona ose Stambolli.

Pamjet më të famshme të Bejrutit përfshijnë Xhaminë Al-Omari, 'Muzeun Kombëtar dhe Place de l'Étoile.

 

Weather today